Despre noi

Avem deosebita placere de a va aduce la cunostinta ca

Pensiunea Montana***

organizeaza cu succes conferinte, seminarii, simpozioane, prezentari, traininguri, workshop-uri, programe de team building, lansare si promovare de produse, evenimente sociale (petreceri private sau ale companiilor, receptii, nunti, etc.) cu pana la 200 de invitati. Pentru aceste evenimente punem la dispozitia oaspetilor nostri servicii si facilitati de 3 stele, la tarife fara concurenta.

In prezent, Pensiunea Montana detine:

capacitate de cazare– 70 locuri in apartamente cu 3 camere, apartamente cu 2 camere, camere standard twin si matrimoniale;

sala de conferinta functionala, special amenajata(video proiector,ecran de proiectie,flipchart), gandita pentru acomodarea optimă a unui număr de participanti cuprins intre 10 si 100 de persoane;

restaurant cu specific traditional ;

terasa: cu o capacitate de 150 locuri, ofera clientilor o locatie impresionanta prin autenticitate si traditionalism;

loc de joaca pentru copii;

piscina, sauna;

teren de sport multifunctional, dotat cu nocturnă  (tarif nocturnă: 100 lei / oră);

biliard, masa de tenis

Ospitalitatea si experienta echipei noastre de profesionisti, ne permit abordarea atat a turismului de conferinte cat si de vacanta, intr-o ambianta confortabila si prietenoasa.

 

Ne-ar onora sa fim gazdele oricarui eveniment organizat de Dvs si in acest scop, apreciem daca veti avea disponibilitatea de a lua in considerare invitatia pe care v-o adresam de a ne vizita in acest sezon.

 

Pensiunea Montana***~Slanic Moldova, judetul Bacau

Mobil 1: 0743.069.761

Mobil 2: 0723.268.101

Fix: 0234/348.858

Fax: 0234/348.858

E-mail: montanarosid@yahoo.com / montanarosid@hotmail.com

 

Slanic Moldova pensiunea Montana

 

Despre Slanic Moldova

Statiune balneoclimaterica de interes general cu functionare permanenta, Slanic Moldova, situata in depresiunea Slanic Moldova in sud-estul Muntilor Nemira, la 530 metri altitudine, la 18 km sud-vest de Targu Ocna si la 84 km de Bacau, pe Valea Slanicului.  Localitatea Slanic Moldova este mentionata documentar pentru prima data in anul 1757 si este cunoscuta sub numele de Baile Slanic pana in anul 1968 cand primeste numele actual. Statiunea Slanic Moldova numita uneori si Perla Moldovei are astazi aproximativ 5400 locuitori si are in subordine administrativa localitatile Cerdac si Cireşoaia.

Pensiunea Montana Slanic Moldova

Pensiunea Montana din Slanic Moldova este situata la doar 3 km de statiunea balneara Slanic Moldova, renumita pentru izvoarele sale de ape minerale cu numeroase efecte terapeutice. La 15 km, in orasul Targul Ocna, este situata salina cunoscuta pentru sanatoriul subteran, locul de tratament al numeroaselor cazuri de astm bronsic. In interiorul salinei se gaseste un obiectiv deopotriva artistic si religios, si anume, Biserica sapata in sare.

Slanic Moldova este vestita pentru apele sale minerale care au obtinut mai medalii de aur si argint la expozitiile internationale de la Frankfurt pe Main (1881), Viena (1973), Paris (1889). Sortimentele de apa minerala existente aici includ ape minerale carbogazoase, bicarbonatate, clorurate, sodice, slab sulfuroase, hipotone si hipertone descoperite in 1800.

Instalatiile si bazele de tratament din Slanic Moldova va ofera posibilitatea efectuarii unor cure interne cu apa minerala, aerosoli si inhalatii, instalatii pentru bai calde cu ape minerale, bazine pentru kinetoterapie, instalatii pentru electro si hidroterapie, sali de gimnastica medicala, mofete, cabinete pentru aplicatii cu tratament cu Gerovital.