Servicii

Cazare:

Receptie pensiunea Montana Slanic Moldova Camera pensiunea Montana

Cele 13 camere cu pat dublu si 5 apartamente cu 2 si 3 camere, elegante, dotate cu televizoare color si bai proprii, ofera confortul si ambianta necesara unui sejur placut.

Restaurant:

Restaurant pensiunea Montana
Restaurantul cu o capacitate de 50 locuri confera o ambianta selecta si discreta. Sunt propuse meniuri din bucataria traditionala romaneasca si internationala, satisfacand cele mai exigente gusturi. Majoritatea produselor din carne si lapte provin din gospodaria proprie.

  • Nu  depozităm şi nu preparăm produsele turiştilor.

 

Sală de conferinţe şi sală de protocol:

Sala de conferinte pensiunea Montana Slanic Moldova Sala protocol pensiunea Montana Slanic Moldova

Pensiunea Montana pune la dispozitia turistilor sala de conferinte cu o capacitate maxima de 150 de locuri. Sala de conferinte isi asteapta oaspetii cu cele mai moderne dotari: flipchart, ecran de proiectie, la cerere traducere simultana in 6 limbi, sistem de sonorizare. Acest spatiu se pliaza pe specificul diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte si diferite reuniuni.

Terasa de vara:


Pe timpul verii, turistii se pot relaxa in aer liber, pe terasa situata la etajul cladirii sau pe cea amenajata in vecinatatea apei, in mijlocul naturii (program 07ºº-23ºº).

 

Teren de tenis:

Teren de tenis cu gazon artificial, dotat cu nocturna:

  • tarif nocturna: 100 lei / ora.

 

Piscina:

Piscina acoperita si incalzita (program – 10ºº-23ºº).

Piscina Piscina

 

Sauna:

Posibilitati de agrement prin sauna.

Sauna

 

Alte servicii:

Barul pune la dispozitia clientilor bauturi din cele mai alese, vinuri din renumite podgorii romanesti: Murfatlar, Cotnari, Jidvei, dar si vinuri obtinute in gospodaria proprie.
Posibilitatile de practicare a sportului, de intretinere a sanatatii si de agrement intregesc serviciile puse la dispozitie : piscina acoperita (nefunctionala momentan), sauna, tenis de masa, drumetii pe traseele turistice in vecinatate, biliard, acces internet.

In incinta pensiunii sunt amenajate 30 de locuri de parcare.