CALORIFER ELECTRIC ADAX VP 1225 KET

Staiti ca un calorifer electric ADAX VP 1225 KET ofera un grad ridicat de siguranta multumita termostatatului mecanic cu care este dotat? Aceasta pentru ca datorita unui astfel de termostat un convector ADAX VP12 nu se va supraincalzii. Ba chiar mai mult decat atat, suprafata unui asemenea calorifer electric nu se incalzeste la mai mult de 60 °C? Daca sunteti curiosi sa aflati cum este posibil acest lucru, va invitam sa descoperim impreuna in acest articol.
Nivelul sporit de securitate al unui calorifer electric ADAX VP 1225 KET se datoreaza si elementului special de incalzire pe baza caruia functioneaza acest convector electric.

Un astfel de element se incalzeste la o temperatura mult mai scazuta in raport cu un filament traditional si anume numai 120 °C (aproximativ). Un asemenea element de incalzire special este mai sigur si datorita faptului ca nu emite radiatii daunatoare corpului uman. Dar, pe langa siguranta sporita, tehnologia de incalzire electrica a unui calorifer electric ADAX VP 1225 KET genereaza si alte avantaje insemnate

Mai exact, datorita termostatului electronic de precizie, odata atinsa temperatura setata, consumul orar kWh al unui calorifer electric ADAX VP 1225 KET va corespunde, in general, unei treimi din puterea sa de incalzire. In plus, acest convector electric va functiona efectiv doar opt ore din zi, repornindu-se insa indata ce temperatura din incapere ajunge sub cea setata. Veti putea avea parte de acest avantaj al consumului economic alegand un calorifer electric de o putere corespunzatoare dimensiunilor incaperii.

In orice caz, alegand un calorifer electric ADAX VP 1225 KET, faceti economii sporite, datorita functiei pentru fereastra deschisa cu care este prevazut un astfel de incalzitor. Mai precis aceasta functie opreste convectorul atunci cand in camera intra aer rece din exterior, in timpul aerisirii.
Asadar optand pentru un calorifer electric ADAX VP 1225 KET , alegeti de fapt incalzire electrica sigura si eficienta, putandu-va bucura de un produs de ultima generatie cu un design modern.

You may also like...