Magazin de echipamente medicale

Echipamentele medicale sunt o parte importanta a medicinei, ajutand medicii specialisti in diagnosticarea si tratarea pacientilor, in mod corect. Plusurile aduse de tehnologie sunt rapiditatea si precizia datelor. Un magazin de echipamente medicale trebuie sa aiba un portofoliu care sa cuprinda cat mai multe echipamente medicale. Foarte important este sa se poata asigura si consumabilele necesare, servicii de mentenanta, garantie si service. Multe echipamente necesita mentenanta periodica, fiind important sa fie asigurata de firme autorizate, astfel incat garantia sa ramana intacta.

Este necesar sa se achizitioneze echipamente cu tehnologii de ultima generatie, care de obicei sunt si cele mai scumpe, dar beneficiile pe care le aduc intr-un cabinet medical sunt incomparabile.

N&B va ofera un magazin de echipamente medicale, cu un portofoliu variat care cuprinde echipament medical folosit in diverse specialitati : colposcopie, cauterizare, endoscopie, dezinfectie, aspirare-irigare, monitorizare functii vitale, ecografie, urodinamica, litotritie. De asemenea, la noi in magazin veti gasi si mobilier medical, instrumentar medical sau modele anatomice.

Totodata, echipa noastra va asigura sprijin in procesul de autorizare/acreditare prin pregatirea documentatiei necesare ( de ex. sprijin în implementarea standardelor de calitate de tip ISO 9001, standarde de calitate impuse de ANMCS, standarde de calitate pentru laboratoare impuse de către RENAR, al mediului ISO 14001, al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001, al securității informaţiilor ISO/IEC 27001- etc.) si asistenta in implementare.

De asemenea va putem ajuta in atragerea si desfasurarea de studii clinice, importante pentru accesul medicilor la ultimele informatii, cele mai noi terapii si gasirea surselor de finantare a cabinetelor in care isi desfasoara activitatea.

Echipa noastra poate sa va ajute in realizarea campaniilor de marketing, in construirea, modernizarea, extinderea spatiilor de servicii medicale prin design personalizat.

Va asteptam cu o gama variata de echipamente medicale si cu servicii integrate de management medical.

You may also like...