Proteze de sân de la o companie de familie nemțească „

Am suferit o intervenție chirurgicală în urma căreia mi s-au îndepărtat sânii. Primele zile au fost foarte grele, nu aveam putere să mă uit în oglindă. Îmi era teamă de ceea ce urma să observ. Consideram că mi-am pierdut feminitatea, demnitatea de a mă mai numi o femeie. Mai târziu, cu ajutor prietenilor, am găsit o companie de familie nemțească, care face parte din categoria liderilor mondiali în confecționarea lenjeriilor intime, costumelor de baie și a protezelor de sân. În primele clipe nu m-a cucerit ideea de proteze de sân, însă după ce am căutat produsele companiei Anita dr. Helbig am devenit tot mai nerăbdătoare. Am citit despre istoricul afacerii și am constatat că este renumită deja de la bun început, adică din 1886 și este condusă de generațiile aceleiași familii care a înființat firma. Momentan a patra generație o conduce și are sediul în Bannenburg. Misiunea lor este de a ajuta doamnele care se află în situații asemănătoare cu a mea să-și regăsească feminitatea pe care o consider pierdută. Datorită acestei firme și a produselor lor am realizat că feminitatea e mult mai mult de atât, deoarece constă într-un zâmbet călduros, în grijă și în felul de a fi.


Prima dată, în perioada post-operatorie, am început să folosesc o proteză de sân textilă, care este foarte ușoară și permite schimbarea dimensiunii sale prin adăugarea sau scoaterea materialului special, al vatei medicinale. Apoi mi-am descoperit modelul potrivit, pe care îl folosesc până în ziua de azi. Un model Trinature, cu un desing unic, patentat de Anita: Flex-Gap. Flex-Gap-ul este un pliu care conferă o mișcare naturală sporită. Nu se observă nici în timpul mersului, dar nici când sunt întinsă pe spate faptul că folosesc proteze de sân.
Pe lângă gama variată de proteze de sân, puteți găsi și modele ultra-ușoare, proteze de sân parțiale sau accesorii pentru proteze de sân, cum ar fi mamelon din silicon de la această firmă. Oricare dintre aceste modele le puteți achiziționa de pe pagina Atomedical, unde vă va întimpina și vă va fi la dispoziție o gașcă foarte amabilă. Sper că prin povestea mea v-am putut inspira.

You may also like...