UPS Server

O sursă de alimentare UPS server este un sistem îmbunătățit de baterii care se va autoactiva în cazul unei întreruperi de alimentare și va funcționa ca sursă principală de alimentare până când dispozitivele electronice pot fi oprite în siguranță sau un generator de urgență preia controlul.

Scopul unui UPS server este de a menține nivelurile de putere consistente de electricitate și de a preveni daune echipamentelor digitale sau mecanice în timpul ce se întrerupe electricitatea. Un UPS server este recomandat de avut în casă, în birouri dar mai ales este un echipament esențial pentru locațiilor care au nevoie că echipamentele digitale să funcționeze non stop chiar și când se întrerupe electricitatea. Acestea protejează serverele și echipamentele electronice și mai ales ajută la reducerile tensiunii de intrare. UPS-urile sunt o soluție cuprinzătoare pentru problemele de alimentare cu energie electrică ușor de prevenit.

Pe pagina noastră se pot găsii UPS servere în diferite mărimi și de capacitate diferite, construite pentru a vă asigura că nu se vor pierde date esențiale. La noi, un UPS server este montat și cu port USB pentru încărcarea telefoanelor sau gadget-urilor. Atunci când luați o decizie cu privire la tipul de UPS server de achiziționat, este important să înțelegeți mai întâi ce nivel de protecție este necesar pentru a vă asigura că o resursă critică să fie alimentată încontinuu. Când luați această decizie puteți să apelați la noi, și vă asigurăm că vă ajutăm să obțineți echipamentul perfect pentru dumneavoastră.

Va sfatuim sa nu va bazati niciodată că problemele de alimentare nu vor apărea atunci când dețineți un server corespunzător afacerii dumneavoastra. Menținerea timpului de funcționare 24/7 ar trebui să fie o mare prioritate.

UPS Server

UPS Server

 

You may also like...